home follow
K E M B A L I
Friday, March 4, 2016 @ 8:53 AM | 0 individual(s)
Assalamualaikum w.b.t. 
Ya Allah, sekian lama tak update apa-apa pun. Hahahaha. Awkward, kbye. 
Macam-macam hal sebenarnya. Lupa password la, email la. Tekan punya tembak, dapat juga la buka. Ya Allah, rindu sebenarnya nak berblogging macam dulu. 
Bertahun juga lah rasanya tinggalkan dunia blog ni. Haihh -,-

Macam-macam benda yang jadi, since tak spent time dekat sini. Yang baik mahupun yang buruk. Family, kawan semuanya terjadi. Anything that happened memang tak update. Tiada masa, mungkin. Mungkin la. Hihi.

In shaa Allah, after this sis cuba untuk mencari masa yang ada untuk update dan update apa yang sepatutnya. Tipu lah tak rindu. Bila scroll balik story yang lama, kenangan tu datang sikit demi sedikit. Arwah Ajik :') semua yang dalam ni, is all about him. Kebanyakannya. Hm. Kenangan.

 Tak pandai selfie :p



KBYE ..
NurulNadhiraa

21 . JOHO
◄ OLDER POSTS // NEWER POSTS ►
Credits
Layout made by S.Mell
Inspiration from fallingyou
resources from x x x x x.